Certificering

small desperate businessman with gun under big leg his boss. isolated on white background

Cetificering i O Sense®

Brænder du for at hjælpe? Ønsker du at træne andre, så de selv kan skabe mere overskud i deres hverdag? Tilfredsstilles du af at se, at dine kunder hurtigt kan tage de praktiske redskaber til sig – således at du rent faktisk kan se og høre, at de formår at øge deres overskud? Og glædes du ved, at kunne hjælpe andre til at opnå nye muligheder? Så er dette designet til dig.

  • Bliv en del af O Sense®

Som certificeret bliver du en del af konsulentfirmaet O Sense®. Alle certificerede mødes til to workshops om året, hvor vi deler erfaringer og deltager i udviklingen af teorien og dens praktiske redskaber. Som certificeret bliver du tilbudt at deltage i alle større opgaver, ligesom du selv vil kunne starte eller medvirke i Kurser, Læringsnetværk, Forløb og Foredrag.

  • Adgangskrav

Der kræves en akademisk uddannelse (eller tilsvarende) samt dokumenteret erfaring som behandler eller konsulent for at kunne komme i betragtning til en plads på et certificeringsseminar. Der er kun to pladser på hver seminar, så du er sikret en eksklusiv og kvalificerende personlig læring.

  • Det praktiske

Certificeringen udføres af Caroline Heerup, der er ophavskvinden til O Sense® teorien og forløber over seks torsdage fra kl. 09.00 til 16.00 hos O Sense® Tømmerupvej 28, 4440 Mørkøv. Hver gang der er to, der gerne vil certificeres, planlægges det næste certificerings-seminar.

Prisen er 26.500 kr. eksklusiv moms og indeholder bl.a.:

  • Et O Sense® tæppe
  • Bogen ‘O Sense – Vejen til overskud’
  • En personlig session
  • Løbende og gratis sparring v. Caroline Heerup

Kunne du tænke dig at høre mere så benyt kontaktformularen her på siden.